Mainostajalle

Kaipaatko näkyvyyttä kulttuuritapahtumallesi, näyttelyllesi, kirjallesi tai muulle kulttuurituotteelle? Ilmoittamalla Mustekalassa saavutat kohdeyleisöstäsi intohimoisimmat!

Mustekala seuraa kuvataiteen ja yleisen kulttuurikeskustelun lisäksi muun muassa elokuvaa, nykyrunoutta ja esitystaidetta. Helsingin taidetarjonnan lisäksi Mustekalan kirjoittajat seuraavat myös Turun, Porin, Keski-Suomen ja ulkomaiden taidetarjontaa.

Suosituimpia Mustekalan sisällöistä ovat jatkuvasti päivittyvät blogit ja kritiikit, minkä lisäksi eri teemanumeroiden artikkelit keräävät paljon lukijoita. Banneri näkyy jokaisen jutun yhteydessä. Koko sivun ylle levittäytyvä lakanamainos on esillä aina sivuille tultaessa. Mustekalan kävijämäärä on tällä hetkellä keskimäärin 1500 kävijää viikossa. Mainostamme juttujamme myös Facebook-sivullamme, josta tykkää tällä hetkellä yli 2400 ihmistä, sekä Twitterissä, jossa meillä on noin 700 seuraajaa.

Mainosmyynti:
Petteri Enroth
petteri.enroth@helsinki.fi

Ilmoitushinnat:

tiedustele tarjousta.

Aineisto-ohjeet:

Sivubanneri (näkyy kaikilla sivuilla)

Koko: Ilmoituksen maksimikoko: 940 x 125 pikseliä

Lakanamainos (näkyy etusivulla)

Koko: Ilmoituksen maksimikoko 550 x 700 pikseliä

Hyväksytyt tiedostomuodot: GIF, JPG, Flash

Suurin hyväksytty tiedostokoko: 800 kt

Aineistontoimitus mielellään viimeistään 3 päivää ennen sovittua mainosaikaa. Liitteeksi laitettava haluttu linkki, johon banneri ohjataan. Flash -tiedostoissa linkki tulee olla valmiina tiedostossa.

Uutispalstalla toimitus julkaisee harkintansa mukaan tiedotteita maksuttomista ja yleishyödyllisistä tapahtumista. Otamme uutispalstalle vastaan myös maksettuja ilmoituksia maksullisista tapahtumista hintaan 25 € / ilmoitus. Lähetä ilmoituksesi ja laskutusosoitteesi päätoimittajalle.

Näyttelyistä emme pääsääntöisesti tiedota, koska resurssiemme rajallisuuden vuoksi olisi vaikeaa olla tasapuolinen. Maksullisia näyttelymainoksia ja -ilmoituksia voimme kuitenkin julkaista.