Joululahja joka tekee hyvää

Joulun aika lähestyy kovaa vauhtia ja on aika ilahduttaa perhettä ja ystäviä!

Oletko kyllästynyt tarpeettomiin ja nopeasti arvonsa kadottaviin lahjoihin?
Tuntuuko, että läheisilläsi on jo kaikkea materiaalista mitä he tarvitsevat?

Nyt voi ilahduttaa lahjallasi myös niitä, jotka todella tarvitsevat apuasi. Anna turhan tavaran sijaan lahja, joka tuottaa iloa lahjan saajan lisäksi myös lähimmäisellesi Etiopiassa.

Valitsemalla vaihtoehtoisen joululahjan tuet Addis Abebassa, Etiopian pääkaupungissa toimivaa The Good Samaritan Training Center -koulutuskeskusta. Koulutuskeskus tarjoaa kaduilla asuville ja työskenteleville nuorille naisille mahdollisuuden ammattikoulutukseen ja avaimia parempaan tulevaisuuteen. Keskuksessa toimii myös esikoulu köyhien perheiden lapsille.

Nyt sinulla on mahdollisuus selvitä joululahjapulmistasi ja tukea keskuksen työtä. Voit antaa lahjaksi esikoululaisen perustarvikepaketin, aloituspaketin keskuksesta valmistuneelle nuorelle naiselle tai opetusta kuukaudeksi. Joulukukan ostamisen sijaan voisitkin tarjota yhdelle koululuokalle lämpimän kouluruoan!

Vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys lähettää kaikki lahjoitetut varat lyhentämättöminä suoraan The Good Samaritan Training Centeriin.

Esikoululuokan kouluateria 8€
Tällä lahjalla maksetaan lämmin ateria n.35 oppilaan esikoululuokalle. Kouluruoka on monille päivän ainut kunnollinen ateria. Täydellä vatsalla oppiminen on helpompaa!

Esikoululaisen perustarvikepaketti 15 €
Sisältää perustarvikkeet, kuten kyniä ja vihkoja, joilla esikoululainen voi aloittaa koulunkäynnin keskuksessa.

Nuoren naisen starttipaketti 25 €
Sisältää välineet joiden avulla esimerkiksi kampaajaksi tai ompelijaksi valmistuva opiskelija voi perustaa oman yrityksen ja aloittaa ammatin harjoittamisen.

Opettajan kuukausipalkka 50€
Tällä lahjalla maksetaan keskuksen yhden työntekijän kuukausipalkka. Keskuksessa on tällä hetkellä noin 20 palkattua työntekijää.

TOIMI NÄIN:

1. Maksa valitsemasi lahja/lahjat Avaimia Ammattiin ry:n avustustilille
HSOP 550600-275147 / TGSTC.

2. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@avaimiaammattiin.org ja kerro osoitteesi sekä kuinka monta ja minkälaisia lahjakortteja haluat tilata.

Voimme lähettää sinulle kotiisi tyylikkään kuvallisen lahjakortin/kortteja, jossa kerrotaan mitä lahja sisältää (esimerkki kortti nähtävissä yhdistyksen sivuilla). Jos haluat lahjakortit kotiin postitettuina maksa tilille lahjan/lahjojen arvon lisäksi euron postituslisä. Voimme myös lähettää lahjakortin sähköpostin liitetiedostona. Voit printata ja antaa lahjan saajalle, tai jos haluat vähentää paperinkulutusta, voi lähettää lahjakortin sähköisenä.

Voit myös tilata lahjan tai kysyä lisätietoja puhelimitse: Eeva Kemppi 050 58 74 118.

Hyvää ja kiireetöntä joulun odotusta toivottaa
Avaimia ammattiin ry – The Good Samaritan Training Centerin tukiyhdistys Suomessa

”Yhdessä voimme tehdä enemmä
Lisätietoa koulutuskeskuksesta ja esimerkki lahjakortista löytyy tukiyhdistyksen www-sivuilta:

www.avaimiaammattiin.org