Avoin teos-, projekti- ja esitelmähaku 2017

Tapahtuma tekee yhteistyötä useiden paikallisten toimijoiden kanssa tuottaakseen vesiteemaisen taiteellisen ohjelmiston.

Haemme nyt monialaisia teoksia, projekteja ja esitelmiä festivaaliohjelmistoomme. Avoin haku on englanninkielinen ja se tapahtuu verkkolomakkeen kautta. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 22.1.2017. Vain verkkolomakkeen kautta jätetyt hakemukset käsitellään. Lue lisää teemasta ja hakumenettelystä verkkosivuillamme!

Lisätietoja: ANTI-päällikö Elisa Itkonen: elisa@antifestival.com, 050 305 2005

ANTI – Contemporary Art Festival

Osallisuus, dialogi ja vuorovaikutus: ANTI työskentelee innovatiivisten taiteilijoiden kanssa projekteissa, jotka tutkivat ja avartavat urbaania tilaa.

ANTI-festivaali järjestetään vuosittain Kuopiossa, ja lisäksi osallistumme taiteen ja taiteilijoiden työn kehittämiseen ympärivuotisesti erilaisten yhteistyöhankkeidemme kautta.

Kuva: Pekka Mäkinen – Frank Bölter: On a Voyage ANTI-festivaalilla 2008

Teokset ottavat haltuunsa kaupungin julkisia tiloja – koteja, kauppoja, toreja, yrityksiä, metsiä, järviä. Yleisö ja erilaiset yhteisöt pääsevät arjen keskellä osaksi teoksia – tekemään ja kokemaan niitä. Osallistuminen on yleisölle maksutonta.

Tapahtumamme on esittänyt ja tilannut teoksia maailman kiinnostavimmilta taiteilijoilta Euroopasta, Yhdysvalloista, Australiasta, Meksikosta, Japanista ja johtavilta taiteilijoilta Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Islannista. Ylpeinä tuemme kasvavaa nousevien taiteilijoiden joukkoa ja usein nostamme
ensimmäisenä heitä kansainvälisen huomion kohteiksi.

ANTI – Contemporary Art Festival
Kuninkaankatu 7, 3. krs | 70100 Kuopio, Finland
info@antifestival.com | www.antifestival.com