Mainostajalle

Kaipaatko näkyvyyttä järjestämällesi kulttuuritapahtumalle, festivaalille, näyttelylle, esittävän taiteen teokselle tai vastikään ilmestyneelle julkaisulle? Ilmoittamalla Mustekalassa saavutat kohdeyleisöistä intohimoisimmat!

Mustekalan lukijakunta koostuu taidealalla työskentelevistä ja sitä aktiivisesti seuraavista henkilöistä, mm. kuraattoreista, tutkijoista, kriitikoista, taiteilijoista ja taidealan opiskelijoista. Tekstimme tavoittavat laajasti eri taidelajeista, taidealan ilmiöistä, kulttuuripolitiikasta ja tutkimuksesta kiinnostuneet henkilöt. Julkaisumme käsittelevät niin visuaalisten taiteiden, esittävien taiteiden, kirjallisuuden kuin audiovisuaalisen kulttuurin teoksia ja ilmiöitä.

Julkaisemme tiettyyn teemaan pureutuvan teemanumeron 3-4 kertaa vuodessa sekä kritiikkejä ja blogitekstejä viikoittain. Mustekalan kävijämäärä on 600–1200 kävijää viikossa. Facebookissa meitä seuraa yli 2800, Twitterissä yli 1700 ja Instagramissa yli 1000 henkilöä.

Mainosvaihtoehtoja on kaksi: koko verkkosivuston levyinen yläbannerimainos ja tekstipalstan levyinen palkkimainos. Linkkaamme mainoksiin halutun verkkosivuston, johon mainos lukijat johdattaa.

Yhteydenotot: paatoimittajat(at)mustekala.info

Ilmoitushinnat

Kaupalliset toimijat:
Yläbannerimainos (max. 1800 px leveys x 400 px korkeus):
400 euroa / viikko
Palkkimainos (max. 1200 px leveys x 200 px korkeus):
200 euroa / viikko

Järjestöt ja yksityishenkilöt:
Yläbannerimainos (max. 1800 px leveys x 400 px korkeus):
240 euroa / viikko

Palkkimainos (max. 1200 px leveys x 200 px korkeus):
120 euroa / viikko; 70 euroa / 3 päivää