Mainostajalle

Kaipaatko näkyvyyttä järjestämällesi kulttuuritapahtumalle, esimerkiksi festivaalille, näyttelylle tai esittävän taiteen teokselle, tai esimerkiksi vasta ilmestyneelle julkaisulle? Ilmoittamalla Mustekalassa saavutat kohdeyleisöistä intohimoisimmat!

Mustekalan lukijakunta koostuu taidealalla työskentelevistä ja sitä aktiivisesti seuraavista henkilöistä, mm. taiteilijoista, tutkijoista, kuraattoreista, kriitikoista ja taidealan opiskelijoista. Tekstimme tavoittavat laajasti eri taidelajeista, taidealan ilmiöistä, kulttuuripolitiikasta ja -tutkimuksesta kiinnostuneet henkilöt. Julkaisumme käsittelevät niin visuaalisten taiteiden, esittävien taiteiden, kirjallisuuden kuin audiovisuaalisen kulttuurin teoksia ja ilmiöitä.

Julkaisemme tiettyyn teemaan pureutuvan teemanumeron 3-5 kertaa vuodessa sekä kritiikkejä ja blogitekstejä viikoittain. Mustekalan kävijämäärä on 550–850 kävijää viikossa. Facebookissa meitä seuraa yli 2850, Twitterissä yli 1800 ja Instagramissa noin 600 henkilöä.

Mainosvaihtoehtoja on kaksi: bannerimainos, joka näkyy sivuston ylälaidassa jokaisen jutun yhteydessä sekä sivuston ylle levittäytyvä pop up -lakanamainos, joka on esillä sivustolle tultaessa. Linkkaamme mainoksiin halutun verkkosivuston, johon mainos lukijat johdattaa.

Yhteydenotot: paatoimittajat(at)mustekala.info

Ilmoitushinnat


Kaupalliset toimijat:

Yläbannerimainos (max. 1200 px leveys x 200 px korkeus): 200 euroa / viikko
Pop up -lakanamainos (max. 1000 px leveys x 600 px korkeus): 400 euroa / viikko

Järjestöt ja yksityishenkilöt:
Yläbannerimainos (max. 1200 px leveys x 200 px korkeus):  120 euroa / viikko; 70 euroa / 3 päivää
Pop up -lakanamainos (max. 1000 px leveys x 600 px korkeus): 240 euroa / viikko