Feministisen poliittisen filosofian kesäkoulu Aalborgin yliopistossa 29.5.–2.6.2017

Erasmus+ project Gender and Philosophy organises a summer school on feminist political philosophy at Aalborg University, May 29th – June 2nd, 2017, info in English at http://genderandphilosophy.weebly.com/application.html.

Erasmus+-hanke Gender and Philosophy järjestää kesäkoulun aiheesta Feminist Political Philosophy: A Problem-Based Learning Approach Aalborgin yliopistossa Tanskassa 29.5.–2.6.2017. Kurssi käsittelee feminististä poliittista filosofiaa suhteessa seuraaviin aiheisiin: 1) universalismi ja puolueettomuus, 2) psykoanalyysi, 3) postkolonialismi ja 4) subjektien legitimiteetti. Vastuuopettajana toimii professori Antje Gimmler. Kurssin opetus hyödyntää ongelmalähtöisen oppimisen (problem-based learning, PBL) menetelmiä. Hakijoiksi toivotaan filosofian opiskelijoita, joilla on vähintään vuoden opinnot takanaan, mutta hakea voivat myös muiden alojen opiskelijat, joilla on vastaavaa asiantuntemusta esimerkiksi filosofian tai sukupuolentutkimuksen sivuaineopintojen kautta.

Haku Aalborgin kesäkouluun on avoinna 1.–15.2.2017, eli hakea kannattaa pian! Seuraava hankkeen kesäkoulu pidetään Oslossa 14.–18.8.2017 otsikolla Care Ethics and Conflicts. Lisätietoja kesäkouluista ja hausta on osoitteessa: http://genderandphilosophy.weebly.com. Mikäli jotakin kysyttävää on, yhteyttä voi ottaa hankkeen sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan joko projektikoordinaattori Elsa Haraldsdóttiriin (gap@hi.is) tai hankkeen tutkijaan Erika Ruonakoskeen (erika.e.ruonakoski@jyu.fi).