Mysteeriteatterin Love! Inspiration! Innovation! -luennot Postitalossa 29.8.-4.9.2011

LOVE! INSPIRATION! INNOVATION!

Sinussa on potentiaalia – Vapauta se kaikilla elämänalueilla!

Esityksellinen luento Postitalon kokoustilassa

SINUT on kutsuttu osallistumaan uudenlaiselle ohjaaja, kouluttaja Mikko Niemistön ja Mysteeriteatterin järjestämälle innovaatioluennolle! Jokaisessa meissä on kasvupotentiaalia, tarvitaan vain oikeat välineet sen valjastamiseksi hyötykäyttöön. Luennolla opit tekniikat, jotka auttavat sinua kehittämään luovuuttasi, hallitsemaan ja tehostamaan ajankäyttöäsi ja realisoimaan tavoitteesi niin liike-elämän, perheen kuin vapaa-ajankin alueilla.

Luento on myös mahdollisuus tutustua toistaiseksi vähemmän tunnetun yhdysvaltalaisen talousfilosofi Alexander Chamberlainin ajatuksiin. Chamberlainin näkemykset tarjoavat Sinulle olennaisia lähtökohtia luovan innovaatiotalouden (creative economy) rakenteiden ja käytänteiden kasvu-ja tuottavuuspotentiaalin optimointiin.

Mikko Niemistö on vastavalmistunut teatteri-ilmaisun ohjaaja ja esiintyjä. Hän muokkaa parhaillaan – Chamberlainin ajatuksiin pohjaten – taidealalla oppimiaan metodeja eri elämänalueita hyödyttäväksi käytännön filosofiaksi. Love! Inspiration! Innovation! -luentosarja on ensimmäinen julkinen katsaus tämän työn tuloksiin.

Tänä vuonna Mysteeriteatteri on päättänyt laajentaa toimintaansa teatterin ulkopuolelle, elämäntaitovalmennuksen pariin. Uskomme, että esiintyjyyteen perustuvien toimintatapojen avulla voimme auttaa itse kutakin parantamaan elämänlaatuaan ja ratkomaan arkielämänsä pulmatilanteita.

Luentopaikkana toimii Postimuseon Kuvertti-kokoustila Helsingin ydinkeskustassa, Postitalossa Elielinaukiolla.

Ma 29.8. 18.00

Ti 30.8. 18.00

Ke 31.8. 18.00

Pe 2.9. 18.00

La 3.9. 18.00

Su 4.9. 18.00

Osallistumismaksu: 15 e, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 10 e

Varaa paikkasi: mysteeriteatteri@gmail.com

Työryhmä:

Mikko Niemistö: konsepti ja luennointi

Lauri Niskanen: taustoitus, materiaalieditori

Joonas Lahtinen: esitysvalmennus

Eero Erkamo: visuaalinen toteutus

Minna Martikainen: tuotanto

Esitelmää tukee Helsingin kaupungin kulttuurikeskus

Esityksen blogi