TAIDEMAALARILIITON TEOSVÄLITYS 15.3. – 24.3.2013

TAIDEMAALARILIITON TEOSVÄLITYS 15.3. – 24.3.2013

yli 500 kuvataiteilijaa – 1560 taideteosta

Kaapelitehdas, Merikaapelihalli, Helsinki

Taidemaalariliiton teosvälitys 2012 (Kuva: Jorma Kivistö)

Pojat olohuoneessa, Woman with white glove, Torvi mieheni, Lumikuningatar, Sirkka, Aatos, Odottaja, Otso I, Nainen, Tyttö, Erakko, Pieni puutarhuri, Isä ja lapsi, Äiti / Mamma, Luotetut miehet, Rakastavaiset, Sydänkäpynen, Metsänvartijat, Salapoliisit, The Boss* olette kaikki tervetulleita Suomen suurimpaan kuvataidetapahtumaan Taidemaalariliiton Teosvälitysnäyttelyyn!

Näyttelyä ripustetaan paraikaa Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa, esillä tulee olemaan noin 1500 taideteosta yli 500 Taidemaalariliittoon kuuluvalta ammattitaiteilijalta.

Maalaus on aina ajankohtaista, maalaus tuottaa elämyksiä. Teosvälitys on ainutlaatuinen tilaisuus saada kokonaiskuva koko Suomen nykymaalaustaiteesta ja nähdä millaisia tekijöitä taidekentällä nyt on. Osallistuvien taiteilijoiden joukossa on sekä kokeneita, jo meritoituneita taidemaalareita että monia nuoria nousevia tähtiä.

Tänäkin vuonna paikalle odotetaan noin 20 000 kävijää. Katsojat ovat ottaneet teostarjonnan runsauden hyvin vastaan: suuresta määrästä löytää aina itseään koskettavia teoksia. Teosten hinnat ovat taiteilijoiden määrittelemiä, ostamansa teoksen saa heti mukaan ja ostajalla on mahdollisuus korottomaan osamaksuun. Tule näkemään, ihmettele ja ihastu!

AVOINNA:
ma-pe 12-18, la-su 11-17

Kaapelitehdas, Merikaapelihalli
Tallberginkatu 1 c, 1. kerros, 00180 Helsinki

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

RAKASTU MAALAUKSEEN:
Taiteilijoiden opastamat yleisöesittelyt
la 16.3., su 17.3., la 23.3. ja su 24.3. klo 12 ja klo 14.

www.painters.fi/tmgalleria/teosvalitys.html

Tapahtuman sivut facebookissa

* Nimet näyttelyssä olevien teosten nimiä.