Vaihtoehtoinen joululahja!

Oletko kyllästynyt krääsäjouluun? Onko läheisilläsi jo kaikkea mitä he tarvitsevat?

Anna turhan tavaran sijaan lahja, joka tuottaa iloa lahjan saajan lisäksi myös lähimmäisellesi Etiopiassa.

Valitsemalla vaihtoehtoisen joululahjan tuet Addis Abebassa, Etiopian pääkaupungissa toimivaa The Good Samaritan Training Center -koulutuskeskusta. Koulutuskeskus tarjoaa kaduilla asuville ja työskenteleville nuorille naisille mahdollisuuden ammattikoulutukseen ja avaimia parempaan tulevaisuuteen. Keskuksessa toimii myös esikoulu köyhien perheiden lapsille.

Nyt sinulla on mahdollisuus selvitä joululahjapulmistasi ja tukea keskuksen työtä. Voit antaa lahjaksi esikoululaisen perustarvikepaketin, aloituspaketin keskuksesta valmistuneelle nuorelle naiselle tai opetusta kuukaudeksi. Joulukukan ostamisen sijaan voisitkin tarjota yhdelle koululuokalle lämpimän kouluruoan!

Esikoululuokan kouluateria 8€

Tällä lahjalla maksetaan lämmin ateria n.35 oppilaan esikoululuokalle. Kouluruoka on monille päivän ainut kunnollinen ateria. Täydellä vatsalla oppiminen on helpompaa!

Esikoululaisen perustarvikepaketti 15 €

Sisältää perustarvikkeet, kuten kyniä ja vihkoja, joilla esikoululainen voi aloittaa koulunkäynnin keskuksessa.

Nuoren naisen starttipaketti 25 €

Sisältää välineet joiden avulla esimerkiksi kampaajaksi tai ompelijaksi valmistuva opiskelija voi perustaa oman yrityksen ja aloittaa ammatin harjoittamisen.

Opettajan kuukausipalkka 50€

Tällä lahjalla maksetaan keskuksen yhden työntekijän kuukausipalkka. Keskuksessa on tällä hetkellä 23 palkattua työntekijää.

Maksa valitsemasi lahja/lahjat Avaimia Ammattiin ry:n avustustilille

HSOP 550600-275147 / TGSTC.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen eevakemppi@gmail.com ja kerro minkä/mitkä lahjat olet tilannut.

Lähetämme sinulle sähköpostin liitetiedostona lahjakortin, jonka voit antaa lahjan saajalle. Lahjakortissa kerrotaan mitä lahja sisältää ja siinä on valokuva koulutuskeskuksesta.

Halutessasi voimme lähettää sinulle painetun lahjakortin/kortteja kotiin postitettuna. Kerro sähköpostissasi osoitteesi ja kuinka monta ja minkälaisia lahjakortteja haluat tilata. Maksa tilille lahjan/lahjojen arvon lisäksi euron postituslisä.

Vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys lähettää kaikki lahjoitetut varat lyhentämättöminä suoraan The Good Samaritan Training Centeriin.

Voit kysellä lisää erilaisesta lahjasta: Eeva Kemppi 050 58 74 118.

Hyvää ja kiireetöntä joulun odotusta toivottaa

Avaimia ammattiin ry – the Good Samaritan Training Centerin tukiyhdistys Suomessa

”Yhdessä voimme tehdä enemmän”

Lisätietoa koulutuskeskuksesta tukiyhdistyksen www-sivuilta: www.avaimiaammattiin.org


Eeva Kemppi
eevakemppi@gmail.com