Galleriakeskiviikko 1.10.2014 ja Galleriakierros 5.10.2014 Helsingissä

Galleriassa saa seurustella, nauraa, inspiroitua ja paasata – tai vain hengailla ja tavata kavereita. Siellä on ehkä bändi tai ilmaista pillimehua ja popcornia. Siellä on myös lupa viihtyä ja viipyä.

Galleriakeskiviikkoa vietetään 6 kertaa vuodessa, kolme kertaa syksyllä ja kolme kertaa keväällä kuun ensimmäisenä keskiviikkoiltana.

Ensimmäisen kerran galleriat otetaan haltuun keskiviikkona 1.10.2014 Galleria Pirkko-Liisa Topelius on avoinna kello 21.00 asti. Tervetuloa!

Galleriakeskiviikko on Siivouspäivän, Olohuonenäyttelyn ja Helsingin taivaan alla -illallisten tekijätiimin Yhteismaan uusi tempaus.

Helsinki Art Walk kutsuu jälleen sunnuntaina 5.10. tutustumaan nykytaiteeseen kävelyn ja keskustelun merkeissä.

Aloitamme kierroksen klo 12 MUU Gallerialta, jossa on käynnissä SÄÄASEMA, performatiivisen äänen ja äänitaiteen tapahtuma. Jatkamme sieltä galleria FAFAan pohtimaan Sampo Apajalahden Muistojen huoneet -näyttelyä ja poikkeamme Galleria Pirkko-Liisa Topeliukseen tutustumaan Karoliina Kupiaksen luonnon inspiroimiin valokuviin ja Marja Hirvisen maalauksiin. Päätämme kierroksen Galleria Huutoon, jossa on esillä Terhi Heinon Pakastin-näyttely.

Vapaa Pääsy! Tervetuloa!

Helsinki Art Walk on yhteisöllinen projekti, jonka aikana kävellään ja puhutaan taiteesta.Tapaamiset järjestetään joka toinen sunnuntai, jolloin katsotaan uusimmat näyttelyt ja koetaan Helsinki taiteen keinoin. Jokaisella kierroksella on oma teemansa ja kävelyreittinsä.
Helsinki Art Walkia järjestää MUU Galleria yhteistyössä Forum Boxin, Galleria FAFAn, Galleria Huudon, Galleria Pirkko-Liisa Topeliuksen ja Kuva/Tila -gallerian kanssa.

05.10.2014 klo 12:00

MUU Galleria, Lönnrotinkatu 33
http://www.muu.fi/

Galleria FAFA, Lönnrotinkatu 35
http://www.kuva.fi/en/exhibitions/galleria-fafa/

Galleria Pirkko-Liisa Topelius, Hietalahdenranta 17
http://galleria.pirkkoliisatopelius.com/

Galleria Huuto, Uudenmaankatu 35
http://www.galleriahuuto.net/