Hanna Kaisa HellstenKultin toiminnanjohtajaksi

Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n vs. toiminnanjohtajana aloittaa maanantaina 3.5. MMM Hanna Kaisa Hellsten. Hellsten toimii Kirsti Suorannan sijaisena.

– Valtaosa jäsenlehdistämme on pieniä julkaisuja, joita toimitetaan merkittävältä osin vapaaehtoisvoimin. Yhdessä ne muodostavat tärkeän vastapainon valtamedialle sen täydentäjänä ja kritisoijana. Kulttuuri-, mielipide- ja tiedejulkaisuissa käsitellään paljon sellaisia aiheita, jotka muuten jäisivät helposti yhteiskunnallisen keskustelun ulkopuolelle, Hellsten toteaa.

Suomalaisia kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtiä edustava Kultti on suomalaisen lehtialan keskeinen vaikuttaja. Kultti edistää jäsenlehtiensä toimintaa ja asemaa Suomessa sekä ideoi uusia tapoja edistää lehtien levikkiä. Kulttiin kuuluu yli 180 suomen-, ruotsin- ja englanninkielistä lehteä.

Aiemmin Hellsten on työskennellyt ympäristö- ja rauhanjärjestöissä sekä avustanut useita mielipidelehtiä. Hellsten toimii myös Luonnonsuojelija -lehden toimitusneuvostossa.

Hanna Kaisa Hellstenin kausi kestää heinäkuun 2011 loppuun.

Lisätietoja:

Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry.
Hanna Kaisa Hellsten
Hanna.Hellsten@kultti.net / 044 210 3445
Liiton verkkosivu: www.kultti.net