#IHMEratikassa hakee katusoittajia

Tiedote 3.11.2015

IHME-nykytaidefestivaali etsii marraskuun ajan osallistujia ensi vuoden IHME-teokseen ja taiteilijoita suunnittelemaan palveluja IHME-päiville.

#IHMEratikassa-kilpailuun voi osallistua videoimalla joko oman katusoittoesityksensä tai ilmoittamalla mukaan suosikkikatusoittajansa. IHME-taiteilija Kateřina Šedá etsii videoilla esiintyvien muusikoiden joukosta esiintyjiä 14.–20.3.2016 toteutuvalle Ratikkasoittajien kiertueelle.

Teoksen tuotantoa tukevat festivaalin pääyhteistyökumppanit Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL ja HSL Helsingin seudun liikenne, jotka tarjoavat osana teosta toteutettavien yleisökilpailujen palkinnot.

Kilpailuaika on 3.–30.11.2015. Voittajavideon valitsee taiteilija, ja voittaja saa vuoden matkat HSL:n joukkoliikenteeseen.

IHME tarjoaa taiteilijoille töitä

IHME etsii taiteilijoita tuottamaan palveluita Vanhalla Ylioppilastalolla 31.3.-3.4.2016 järjestettäville IHME-päiville. Avoin haku päättyy 30.11.2015.

”Toivomme taiteilijoilta suunnitelmia, jotka tukevat festivaalin ensi vuoden sisällöllisiä teemoja ja IHMEen yleisiä tavoitteita: tehdä nykytaiteesta saavutettavampaa ja lisätä vuorovaikutusta yleisön kanssa. Hyvä ehdotus on yhdistelmä käytännöllisyyttä, ja luovuutta”, kertoo IHMEen toiminnanjohtaja Paula Toppila. ”Parhaimmillaan ehdotus on teos itsessään.”

Osallistumisohjeet #IHMEratikassa-kilpailuun.