Kirjoittajaseminaari Queer -tutkimuksesta

Kiinnostuneille tiedoksi, että Suomen Queer-tutkimuksen Seura (SQS) järjestää Suomen tiedekustantajien liiton
tuella kirjoittajaseminaarin 8.−9.12.2017 Turussa. Se on tarkoitettu toimitustyöstä kiinnostuneille, siinä jo mukana oleville, jo julkaisseille ja julkaisukynnyksen yli pyrkiville. Se on suunnattu erityisesti uransa alussa oleville tutkijoille, joille kokeneemmat, sekä kotimaisissa että kansainvälisissä julkaisuissa ja toimitustyössä etabloituneet jakavat osaamistaan.

Seminaari jakautuu kahdelle päivälle siten, että ensimmäisen päivän Pervot sivut on avoin kaikille akateemisesta julkaisutoiminnasta ja queer-tutkimuksesta kiinnostuneille. Ohjelma on luento- ja keskustelumuotoista. Pervoja sivuja selataan pe 8.12.2017 Ars Novan Factory-salissa klo 10−16.30.

Kirjoitustyöpaja Pervo paja pidetään la 9.12. Harjattulan kartanossa klo 9−17. Mukaan mahtuu korkeintaan 20 henkilöä, joilla on keskeneräinen käsikirjoitus, sen osa tai työpaperi, jota työstetään eteenpäin kirjoitustyöpajassa. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu: mukaan pääsee lähettämällä tekstin 3.12. mennessä. Kauempaa tulevien on mahdollista anoa stipendiä majoituskustannuksiin.

Ystävällisesti
VTM, FM Tiia Sudenkaarne
Tohtorikoulutettava
Turun yliopisto, käytännöllinen filosofia
Normal, Queer, (Post)Human: Feminist and Queer Bioethical Approaches to Gender, Sexuality, Reproduction and Technology
Sihteeri, Suomen Queer-tutkimuksen Seura (SQS)
Päätoimittaja, Suomen Queer-tutkimuksen Seuran lehti (SQSJ)