KIVUN ETIIKKA JA ESTETIIKKA -SEMINAARI

Keravan Taidemuseo ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto järjestävät *26.-27.8.2010* kaksipäiväisen *Kivun etiikka ja estetiikka -seminaarin*, jonka tavoitteena on auttaa tunnistamaan kivun fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia ilmenemismuotoja, perehtyä kipututkimuksen ajankohtaisiin saavutuksiin sekä taiteen mahdollisuuksiin kivun diagnoosin, analyysin ja hoidon välineenä. Luennoitsijoiksi on lupautunut joukko alansa kärkinimiä, lääketieteen, psykologian, sosiaali- ja terveyssektorin ja taiteen asiantuntijoita mukaan lukien:

Anestesiologian erikoislääkäri LT Anneli Vainio

Helsingin yliopiston sisätautiopin professori Peter Maury

Kipu-näyttelyn kuraattori taiteilija Mika Karhu

Kipupsykologi Pekka Niutanen

Lääketieteen antropologian professori Marja-Liisa Honkasalo

Suomen Mielenterveysseuran kehittämisjohtaja Liisa Saaristo

Valtakunnallisen terveydenhuollon eettisen neuvottelukunnan ETENE:n puheenjohtaja VTT Markku Lehto ja pääsihteeri Aira Pihlainen

Kohderyhmänä ovat kulttuurin, sosiaali- ja terveydenhuollon sekä koulu- ja oppilashuollon alueilla toimivat ammattilaiset ja kivun etiikasta ja estetiikasta kiinnostuneet.

Seminaari järjestetään Keravan Taidemuseossa, osoitteessa Keravan Taidemuseo, Klondyketalo, Kumitehtaankatu 5 F, 04260 Kerava//

Sitovat ilmoittautumiset *perjantaihin 6.8.2010* mennessä osoitteella jenni.meskus@kerava.fi tai puhelimitse 09-294 8090. Osallistumismaksu maksetaan tilille Nordea 106330-207429. Ilmoittautuneille lähetetään lasku, joka on maksettava *15.8.* mennessä. Jälki-ilmoittautumismaksu 30€.

* *

*Hinta *

Seminaarin hinta on 120 €, yhdeltä päivältä 70 €. Opiskelijahinta 40 €, yhdeltä päivältä 25 €.

* *

Terveisin,

Jenni Meskus