MIISA PULKKINEN SUOMEN TAITEILIJASEURAN TIEDOTTAJAKSI

Suomen Taiteilijaseuran tiedottajaksi on nimitetty Miisa Pulkkinen, 35. Hän on aloittanut tehtävässä 4.3.2014.

Pulkkinen hoitaa Suomen Taiteilijaseuran sisäistä ja ulkoista viestintää. Hän on Taiteilija-lehden toimitussihteeri. Pulkkinen osallistuu myös prosenttiperiaatetta edistävään yhteistyöhankkeeseen, jonka tavoitteena on juurruttaa suomalaiseen rakentamiseen periaate käyttää prosentti kustannuksista taiteeseen.

Miisa Pulkkisella on pitkä työkokemus sähköisestä ja digitaalisesta mediasta. Kulttuuritoimittajana hän on työskennellyt Helsingin Sanomissa ja Nelosen uutisissa. Televisiossa hän on esiintynyt mm. Nelosen uutisten uutisankkurina. Koulutukseltaan Pulkkinen on yhteiskuntatieteiden kandidaatti.

– Arvostan suomalaista kuvataidetta suuresti, joten uusi tehtävä on minulle mieluinen. Uskon, että voin auttaa kuvataiteilijoita menestymään luovan ja nykyaikaisen viestinnän avulla.

Suomen Taiteilijaseura valvoo kuvataitelijoiden etuja ja tekee kuvataiteilijoiden työtä tunnetuksi. Seura edistää kuvataidetta ja toimii yleisön kiinnostuksen kasvattamiseksi kuvataiteisiin. Suomen Taiteilijaseura edustaa 3 000 suomalaista ammattikuvataiteilijaa.

Toukokuussa 2014 alkaa Taiteilijaseuran 150-vuotisjuhlavuosi, jota juhlistetaan mm. näyttelyllä Helsingin Taidehallissa. Juhlavuoteen kuuluu maaliskuussa alkanut postimerkkikilpailu, jonka aihe on Suomen Taiteilijaseura 150 vuotta – Kuvataide tänään. Voittaja julkistetaan seuran juhlavuoden pääjuhlassa marraskuussa 2014.