Suomen Taiteilijaseuralta suomalaisen nykykuvataiteen suurhanke Meksikoon

Tervetuloa Suomen Taiteilijaseuran tiedotustilaisuuteen kuulemaan merkittävästä kuvataidehankkeesta. Suomen Taiteilijaseura esittelee torstaina 3.4.2014 klo 11 Parallax-näyttelyn, joka järjestetään Meksikon Mexico Cityssä Laboratorio Arte Alamedassa 1.5.-6.7.2014.

Parallax on ensimmäinen laaja suomalaisen nykytaiteen katsaus Meksikossa.

Näyttelyn taiteilijat ovat Adel Abidin, Cleaning Women, Veli Granö, Tommi Grönlund & Petteri Nisunen, Kalle Hamm & Dzamil Kamanger, Minna Henriksson, Sasha Huber & Petri Saarikko, IC-98, Elina Juopperi, Tellervo Kalleinen & Oliver Kochta-Kalleinen, Kaisu Koivisto, Erkki Kurenniemi, Antti Laitinen, Puurunen & Pöysti, Seppo Renvall, Mika Taanila, Roi Vaara ja Elina Vainio. Parallaxin kuraattorit ovat meksikolainen Giovanna Esposito Yussif ja suomalainen Marketta Haila.

Näyttelyn tukijat ja yhteistyökumppanit ovat Visuaalisen taiteen keskus Frame, Suomen Elokuvasäätiö, Taiteen edistämiskeskus, AVEK, Suomen Madridin instituutti ja Suomen Mexico Cityn suurlähetystö. Näyttelyä tukee myös Meksikon valtion kulttuuri- ja taideneuvosto Conaculta.

Tervetuloa tapaamaan näyttelyn taiteilijoita ja kuraattoreita Cleaning Women –yhtyeen harjoitustilaan Helsingin Toukolaan. Harjoitustilana toimiva väestönsuoja sijaitsee osoitteessa Floorantie 3-5, Arabian kauppakeskusta vastapäätä ja Kumtähden kentän laidalla. Paikka on Kustaa Vaasan tien ja Hämeentien välissä. Raitiovaunujen 6 ja 8 Toukoniityn pysäkki on aivan kohdalla.

Tarjoilua varten pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan tilaisuuteen keskiviikkoon 2.4. klo 12 mennessä sähköpostitse miisa.pulkkinen@artists.fi