Supermarket taidemessut Tukholmassa

Supermarket 2011 -– Kulturhuset, Tukholma 18.–20.2.2011
– Yhdeksän suomalaista nykytaiteen galleriaa ja järjestöä osallistuu tämän vuoden Supermarket –messuille

Tukholman ytimessä Kulttuuritalolla järjestettävä Supermarket 2011 on mittava kansainvälinen tapahtuma taiteilijajärjestöille ja taiteilijavetoisille organisaatioille, ja vaihtoehto samaan aikaan Tukholmassa järjestettäville kaupallisille taidemessuille. Menestyksekkään yleisötapahtuman lisäksi kuudetta kertaa järjestettävä Supermarket on saanut maineen kansainvälisenä verkostoitumistapahtumana. Supermarket 2011:een osallistuu yli 70 näyttelyasettajaa 25 maasta.

Suomesta tapahtumaan osallistuvat seuraavat galleriat ja järjestöt:
Galleria Huuto, Helsinki
GalleriaKONE, Hämeenlinna
Kulturföreningen Konstverket – Taidevirasto, Pietarsaari
Mustarinda, Hyrynsalmi
MUU galleria, Helsinki
Oksasenkatu 11, Helsinki
Suomen Pohjoismainen Taideliitto
Valokuvagalleria Hippolyte, Helsinki
00130Gallery, Helsinki

Supermarket 2011 -messut ovat avoinna 18.–20.2.2011 osoitteessa:
KULTURHUSET, Sergels torg 3, Tukholma.
Aukioloajat: pe 11–22, la 11–20, su 11–18.
Sisäänpääsy 100 SEK.

www.supermarketartfair.com

www.hippolyte.fi/supermarket11

– – –

Galleria Huuto, Helsinki

Galleria Huuto on vuodesta 2002 lähtien toiminut taiteilijoiden ylläpitämä tila taiteelle. Huudolla on tällä hetkellä kaksi galleriaa Helsingin keskustassa, Viiskulmassa ja Uudenmaankadulla, joissa järjestetään vuosittain noin 35-50 taidenäyttelyä niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltä taiteilijoilta. Lisäksi Huuto toteuttaa muualla Suomessa ja ulkomailla erilaisia tapahtumia, vaihtoprojekteja ja vierailunäyttelyitä. Huutoon kuuluu nykyään 88 taiteilijajäsentä.

Galleria Huudon osastolla on tänä vuonna esillä Niina Lehtonen Braunin installaatio Äiti sanoi, sekä videotaiteen kooste Greetings from Another Side, johon osallistuvat teoksillaan Pasi Autio, Maija Blåfield, Niina Lehtonen Braun, Mikko Kuorinki, Johanna Lecklin ja Miia Rinne. Avajaisissa nähdään lisäksi Kalle Turakka Purhosen esitys Avajaisbodari, sekä viikonlopun Talks -esityssarjassa Tanja Koposen ja Pia Euron esitys Homage.

www.galleriahuuto.net