TABULALAND VERKKOGALLERIA AVATTU

Kotimaisen populaari- ja alakulttuurivaikutteisen taiteen verkkogalleria Tabulaland Art Store avattiin 23. syyskuuta. Galleriassa esitellään vaihtuvin ryhmänäyttelyin kiinnostavaa, yllättävää ja säväyttävää kotimaista kuvataidetta.

Tabulalandin tavoitteena on tuoda taidetta uusille yleisöille ja parantaa suomalaisen populaari- ja alakulttuurivaikutteisen taiteen saatavuutta.
Myynnissä on originaaliteoksia kuten piirroksia ja maalauksia sekä tatuointi- ja sarjakuvataiteilijoiden teoksia. Kuvittajien ja valokuvataiteilijoiden töistä tarjolla on myös printtisarjoja.

Ensimmäiset mukaan kutsutut taiteilijat ovat sekä kansainvälisesti tunnustettuja kriitikoiden suosikkeja että toistaiseksi tuntemattomia nuoria lahjakkuuksia. Galleriassa on tarjolla muun muassa Petri Ala-Maunuksen, Saara Salmen, Arttu Tolosen, Noora Isoeskelin, Mikko Ijäksen ja Anssi Kasitonnin teoksia.
Verkkogallerian vaihtuvat näyttelyt lisäävät taiteilijoiden ja heidän teostensa näkyvyyttä. Tärkeä osa Tabulalandin toimintaa ovat gallerian teoksista kootut monipuoliset teemasarjat ja pop up -näyttelyt. Sivuston blogissa julkaistaan artikkeleita gallerian taiteilijoista ja muista ajankohtaisista taidemaailman kuulumisista.

Tabulalandin perustaneet Aiju Salminen ja Saara Konttinen haluavat tarjota taiteilijoille kanavan esitellä ja myydä taidettaan ilman taloudellista riskiä. Tulevaisuudessa gallerian tavoitteena on myös suomalaisen taiteen kansainvälisen tunnettuuden lisääminen.

Galleria sijaitsee osoitteessa www.tabulaland.com.