Taiteen keskustoimikunnan apurahat jaossa

Hae apurahaa ajoissa – asioi verkossa!

Taiken apurahan hakija – aloita hakemuksen teko hyvissä ajoin ennen viimeistä hakupäivää. Verkkopalvelussa voit tallentaa keskeneräisen hakemuksen ja palata muokkaamaan sitä hakuaikana. Hakuaika päättyy perjantaina 6.11.2015 klo 16.00.

Hakulomake on edellisvuosista hieman muuttunut. Varaa riittävästi aikaa vaadittavien tietojen täyttämiseen ja liitteiden tallentamiseen, ja lähetä hakemus hyvissä ajoin ennen hakuajan päättymistä. Vältä viimeisen hakupäivän ruuhkaa. Vain määräajassa saapuneet hakemukset voidaan ottaa huomioon. Viime vuonna Taike sai yli 5 000 hakemusta.

Nyt haettavana ovat valtakunnalliset kohdeapurahat, residenssiapurahat ja monikulttuurisuusapurahat sekä alueiden työskentelyapurahat, kohdeapurahat ja lastenkulttuuriapurahat.

Hakuilmoitukset ja ohjeet verkkoasiointiin löydät Taiken nettisivuilta kohdasta Apurahat ja avustukset, http://www.taike.fi/fi/apurahat-ja-avustukset

Taike suosittelee ensisijaisesti verkkoasiointia mutta ottaa edelleen vastaan myös paperihakemuksia. Niidenkin on oltava perillä Taiken toimipisteissä tai Mikkelin kaupungin asiointi- ja yhteispalvelupisteissä hakuajan päättyessä kello 16.00. Viimeisen hakupäivän postileima ei enää riitä.

Toiminta- ja erityisavustusten viimeinen hakupäivä perjantaina 30.10.

Yhteisöjen vuoden 2016 erityis- ja toiminta-avustusta haetaan edelleen paperilomakkeella. Hakuaika päättyy perjantaina 30.10. klo 16, jolloin hakemuksen tulee olla perillä Taiken toimipisteissä tai Mikkelin kaupungin asiointi- ja yhteispalvelupisteissä. Viimeisen hakupäivän postileima ei riitä.

Lisätietoja:
Esa Rantanen, taiteen tukemisen päällikkö, Taiteen edistämiskeskus (Taike), esa.rantanen@minedu.fi
Taiken asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-14, p. 0295 330 700.