TUUBIT AUKI – AVOIMET TYÖHUONEET 7.–8.10.2017

Taidemaalariliitto juhlii Suomen 100-vuotisjuhlavuotta järjestämällä maanlaajuisen
Tuubit auki – Avoimet työhuoneet -tapahtuman.

Tuubit auki -tapahtuma tuo esille suomalaisen nykytaiteen, taidemaalauksen ja sen tekijät avaamalla Taidemaalariliiton jäsentaiteilijoiden työhuoneet yleisölle. Tapahtuma kokoaa taiteilijoita yhteen ja tarjoaa suurelle yleisölle mahdollisuuden tutustua yleensä suljettuina pysyviin, arvoituksellisiksikin koettuihin taiteilijoiden työhuoneisiin. Taiteilija ja taideteokset kohdataan intiimisti. Työhuoneisiin tutustuminen avaa taideteosten tekemisen prosesseja ja teosten sisältöjä.

Tapahtuman aikana työhuoneilla mm. työskennellään, järjestetään näyttelyitä, keskustellaan ja annetaan yleisön kokeilla taiteen tekemistä – kukin taiteilija ja työhuone esittäytyvät omanlaisinaan. Työhuoneilta on myös mahdollista ostaa taidetta. Työhuoneet ovat avoinna viikonloppuna 7.–8.10.2017 klo 12-16.

Tuubit auki on maanlaajuinen tapahtuma, johon osallistuu 56 taidemaalaria näiltä paikkakunnilta: Espoo, Helsinki, Iltasmäki, Jyväskylä, Kankkila, Kirkkonummi, Köyliö, Lahti, Loviisa, Mustasaari, Oulu, Pori, Salo, Sipoo, Tampere, Turku ja Vantaa.
Tarkemmat tiedot taiteiijoista: www.painters.fi/tuubitauki