Colourscape vielä viikon Turussa

Colourscapen värien ja musiikin juhlaa Kupittaanpuistossa vielä viikko edessä!

Colourscape Turun toisen tulemisen kahteen ensimmäiseen viikkoon mahtui paahtavaa auringonpaistetta, kaatosateita, Kekkosvauvoja, erityislasten konemusiikkia, mongolialaista kurkkulaulua, didgeridoita ja muita erikoisia soittimia sekä upeita musiikkiesityksiä. Colourscapen omien muusikkojen lisäksi värilabyrintissa esiintyivät mm. Vuk ja Tsembla. Sää on ollut Colourscapelle suosiollinen, sillä värilabyrinttia ei ole jouduttu kovien tuulien takia sulkemaan vielä kertaakaan.

Kahteen ensimmäiseen viikkoon on mahtunut myös suuri joukko kävijöitä. Colourscapessa on tähän mennessä vieraillut lähes 7000 kävijää. Värilabyrintti on kiinnostanut niin turkulaisia, kuin muualta Suomesta ja ulkomailtakin tulleita turisteja. Osa on ollut Turussa liikkeellä vartavasten Colourscapen takia. Värien ilosanoma on myös levinnyt eri medioissa: sanomalehdissä, radioissa, blogeissa ja kansallisilla TV-kanavilla.

Värikkäiden kuplien kolmas viikko Turussa pyörähtää käyntiin tiistaina 31.7. Colourscapen viimeisen viikon aikana yleisö saa nauttia valon ja värin juhlan llisäksi monipuolisesta musiikkitarjonnasta, Ainutlaatuisessa ympäristössä pääsee kokemaan mm. The X-Rust Organizationin syntikoille suunnatun jamisession (1.8.), Johannes Bergmarkin ja Koray Tahiroglun improvisoitua ja surrealistista konemusiikkia keksityillä soittimilla (3.8.) sekä Michael Orminstonin Colourscape Turku -festivaalin aikana luoman ja johtaman Turku New Choirin esityksen (5.8.). Upeita elämyksiä on tiedossa jälleen!

Colourscapessa vieraili kesällä 2011 kolmen viikon aikana yli 15 000 kävijää. Englantilainen audiovisuaalisten elämysten tuottamiseen erikoistunut Eye Music Trust tuo Colourscapen Suomeen nyt toista kertaa. Tapahtuma on jatkoa Euroopan kulttuuripääkaupunkivuodelle 2011 Turussa. Paikallisena vastuutahona toimii Bryggman-instituutti.

Ohjelma ja aukioloajat:

Maanantai – kiinni

Tiistai – auki klo 14-18 (workshop klo 12-14)

Keskiviikko – auki klo 14-18 (workshop klo 12-14, live-esitys klo 14:30 alk.)

Torstai – auki klo 13-18, live-esitys

Perjantai – auki klo 13-18, live-esitys

Lauantai – auki klo 13-18, live-esitys

Sunnuntai – auki klo 13-18, live-esitys

Kovalla tuulella Colourscape joudutaan pitämään turvallisuussyistä suljettuna.

Liput:

Aikuiset 8 €

Lapset (4-16v.) ja alennusryhmät 5 €

Perhelippu 20 € / S-Etukortilla 18 € (maks. 2+3 hlöä)

Lipunmyynti ovella.