HUMANOIDIHYPOTEESI – 2 TYÖPAJAA MADHOUSE HELSINGISSÄ 2.-3.10.2014

Humanoidihypoteesi on Toisissa tiloissa -kollektiivin osallistava esitystaideprojekti, jossa tarkastellaan ihmisen toimintaa Maan ulkopuolisen, korkeamman älyn näkökulmasta sekä toinen toisiamme – avaruusolentoina. Humanoidihypoteesi juhlistaa Toisissa tiloissa -ryhmän 10-vuotista taivalta kokemuksen korpimaissa.

Kaksipäiväinen suljettu yleisötyöpaja koostuu Toisissa tiloissa ryhmän suunnittelemista yksinkertaisista teemaan liittyvistä harjoitteista, jotka tehdään joko sisä- tai ulkotilassa. Osallistujia autetaan myös suunnittelemaan omia harjoitteitaan. Keskustelu on olennainen osa työpajaa. Työpaja järjestetään MADHOUSE –teatterifestivaalin yhteydessä.

Työpajat soveltuvat kaiken ikäisille ja -kuntoisille humanoideille. Voi osallistua vain toiseen tai molempiin. Kannattaa varustautua vaatetuksella, jolla voi liikkua, niin sisällä kuin ulkonakin. Tervetuloa!

AIKATAULU:

Työpaja:

To 2.10.2014 17:00-21:00 “Lapsuuden loppu”

Pe 3.10.2014 14:00-18:00 “Viekää meidät johtajanne luo!”

Työpajamaksu: 10 € /päivä

työpajoihin voi osallistua joko yhtenä tai molempina päivinä

Paikka: Esitystaiteen Keskus, Puhdistamo, Suvilahti

Lanquage / Kieli / Språk: Finnish

Ilmoittautumiset:

http://www.madhousehelsinki.fi/project-view/toisissa-tiloissa-humanoidihypoteesi/

Humanoidihypoteesi saa jatkoa marras-joulukuussa 2014!


Toisissa tiloissa valmistaa Keskustakampukselle Humanoidihypoteesi -esityksen, jonka kantaesitys on 11.11.2014. Esityskertoja on kaikkiaan kuusi. Lisäksi ryhmä järjestää joulukuussa Humanoidihypoteesi -teemaisen keskustelupaneelin Helsingin yliopiston Porthania -rakennuksen tiedekahvilassa.