Kritiikkiä tilauksesta!

Haaveiletko kritiikistä? Me voimme toteuttaa haaveesi.

Peekaboo Tennispalatsissa, Rakkautta ja Anarkiaa, Lauri Wuolion Kaikki sarantuva FAFAssa, Henrika Laxin Transparent Galleria Uusitalossa, Katja Tukiaisen Good Heavens EMMAssa, Lauri Astala Meilahdessa, Anu Pennasen La ruine du regard Kaapelin galleriassa, Kristian Smedsin Vertigo, Kati Immonen ja Joanne Grüne-Yanoff Galleria Kalhama & Piipossa, tm-gallerian syksy, Paul Austerin Näkymätön, Cream ja Saara Ekström Kiasmassa, Burroughs & Kerouac: Ja virtahevot kiehuivat altaissaan, Antti Nylénin uusi esseekokoelma, Eija-Liisa Ahtilan Liikkuvan kuvan installaatio Galleria Heinossa, Docpoint….

Mustekala.info-verkkolehti on taidekeskustelun ja kriitikkoaktivismin keskeinen foorumi. Se sukeltaa taiteen ajankohtaisiin asioihin pintaa syvemmälle, ottaa kantaa suuriin kysymyksiin ja nostaa esille marginaaliin painettuja. Juuri nyt Mustekalan toimituskunta mielii päästä kirjoittamaan kritiikkejä – kassakirstu on kuitenkin tyhjä, emmekä voi tänä syksynä maksaa kirjoituspalkkioita.

Siksi käännymme sinun puoleesi, hyvä mustekalan lukija. Oletko nähnyt hyvän näyttelyn, elokuvan, esityksen, josta lukisit mielelläsi kritiikin? Vai kaipaatko perusteellisempaa tulkintaa ja arvioita? Voit ehdottaa meille kritiikin aihetta, ja lahjoittaa kirjoituspalkkion tilillemme tai tukea muuten toimintaamme lahjoituksella. Mustekalan toimituskunta koostuu taiteen alan tutkijoista ja opiskelijoista.

Mustekala on riippumaton ja ei-kaupallinen, vapaaseen kansalaistoimintaan perustuva internet foorumi, joka on verkottunut eri taiteen aloille. Mustekala -verkkolehti on ilmestynyt vuodesta 2003 ja sitä julkaisee Kulttuuriyhdistys Mustekala ry. Toimituskunta pidättää itsellään oikeuden päättää kritiikeistä.

Toimi näin:
1. Kerro toiveesi yhteydenottolomakkeella ja odota vastausta.

2. Vastauksen saatuasi tee lahjoitus mustekalan tilille.

Ohjeet Mustekalan jäseneksi liittymiseen, lahjoituksille sekä yhteydenottolomakkeen löydät täältä:

www.mustekala.info/yhteydenotto

www.mustekala.info/jaseneksi

TAIDE seuraa Mustekalaa!