Next Helsinki -kilpailu hakee projektikoordinaattoria

Next Helsinki on kansainvälinen ideakilpailu, jossa haetaan vaihtoehtoisia visioita Helsingin taidekentän ja kaupunkitilan kehittämiseen. Kilpailun lähtökohtana on ajankohtainen Eteläsataman tontti, josta käsin on mahdollista visioida koko kaupunkia liikennöinnistä kulttuurialan yrittäjiin, taiteesta asumiseen, merenrannasta ostoskeskuksiin. Next Helsinki on perinteisiä arkkitehtuurikilpailuja laajempi ideakilpailu, joka on avoin kaikille ammattikunnasta riippumatta.

Kilpailun järjestäjät ovat Terreform (www.terreform.info), Global Ultra Luxury Faction (G.U.L.F.) (www.gulflabor.org) ja Checkpoint Helsinki (www.checkpointhelsinki.fi).

Next Helsingin projektikoordinaattorin työnkuvaan kuuluu yhteydenpito kilpailun kansainväliseen juryyn, tapahtumien suunnittelu ja koordinointi yhteistyössä järjestäjätahojen kanssa, yleisökysymyksiin vastaaminen sekä tiedotus projektin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Arkkitehtuurin tai kaupunkisuunnittelun asiantuntemus on toivottavaa. Työ on osa-aikainen ja sopii esimerkiksi alan opiskelijalle.

Tehtävä täytetään heti kun sopiva työntekijä löytyy.

Palkka: 800 € / kk
Työaika: 40 % (n. 15 h / vko)
Työsuhde alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde päättyy: 30.4.2015.

Lisätietoja ja hakemukset:
Terike Haapoja
s-posti: mail@terikehaapoja.net
puhelin: 050 405 8341
www.nexthelsinki.org