Pohjoismainen kulttuurilehti seminaari 29.10. Rauhan asemalla

NORDEN NETISSÄ -SEMINAARI: ILMOITTAUDU

Norden netissä -otsikolla järjestettävä pohjoismainen kulttuurilehtiseminaari järjestetään Helsingin Kirjamessujen aikaan perjantaina 29.10. Rauhanasemalla klo 11-16.

Seminaarissa lanseerataan Norzine.com-portaali ja käsitellään verkon vaikutusta pohjoisiin lehtiin. Portaali kokoaa yhteen pohjoismaisten kulttuurilehtien artikkeleita ja muuta materiaalia uudella tavalla yhdelle sivustolle. Ohjelmaan kuuluu myös pohjoismaisen kulttuurilehtipalkinnon jakotilaisuus Messukeskuksessa.

Seminaarin kielenä on englanti. Seminaariin osallistuminen on ilmaista ja osallistujille on lounastarjoilu. Tämän lisäksi osallistujat saavat ilmaisen sisäänpääsyn Helsingin Kirjamessuille. Katso ohjelma täältä: www.kultti.net/tapahtumat/184

Ilmoittautumiset pe 22.10. mennessä seminaarin tuottajalle Bitte Westerlundille: bitte.westerlund@gmail.com tai 040-5247 743.

3) NORZINE.COM-PORTAALIIN SISÄLTÖÄ

Norzine.com-portaalin tarkoituksena on koota yhteen pohjoismaisten kulttuurilehtien artikkeleita ja muuta materiaalia (kuvia, äänimateriaalia, videoita) uudella tavalla yhdelle sivustolle. Portaalin toteuttaa Ruotsin kulttuurilehtiyhdistys Föreningen för Sveriges kulturtidskrifter yhteistyössä muiden pohjoismaisten lehtijärjestöjen kanssa.

Portaali lanseerataan lokakuun lopulla Helsingissä pidettävässä pohjoismaisessa kulttuurilehtiseminaarissa (kts. kohta kaksi). Nyt myös Kultin jäsenlehdiltä toivotaan portaaliin materiaalia. Kielenä voi olla ruotsi, suomi tai englanti.

Portaalille odotetaan suurta huomioarvoa sen lanseerauksen yhteydessä, joten sisällön julkaiseminen nyt kannattaa. Lisätietoja ruotsiksi ja englanniksi Jonas Lennermolta, email jonas@norzine.com.

4) KULTTI HELSINGIN KIRJAMESSUILLA 28.–31.10.2010

Kultti on mukana Helsingin Kirjamessuilla osastolla 6m1. Osastolla on jäsenlehtiä myytävänä tai ilmaiseksi jaettavana. Osastolla on tarkoitus myös markkinoida Kulttilehdet.net-verkostoa erityisesti messuilla mukana oleville kirjakauppiaille. Tapahtuma Facebookissa: http://www.facebook.com/event.php?eid=155642554468101#!/event.php?eid=155642554468101 ja Kultin sivuilla: www.kultti.net/uutiset

5) KULTIN PIKKUJOULUT 16.11.

Kultti järjestää pikkujoulut Ravintola Sävelessä tiistaina 16.11. Rennon yhdessäolon lisäksi ohjelmassa on “lehtitreffit”. Lisätietoja illan ohjelmasta myöhemmin!

Syysterveisin
Kultin toimisto
Vs. Toiminnanjohtaja HK Hellsten, 044 210 3445
Tuottaja Eeva Tiainen, 044 340 4400
Harjoittelija Milla Sevón