UNTITLED. Miami 2014 Suomalaistaidetta Yhdysvaltoihin

Frame tiedottaa:

Kutsu UNTITLED. Miami 2014 -cocktaileille

UNTITLED. Miami 2014 lähestyy! Toivotamme sinut tervetulleeksi nostamaan maljan Suomen Finland Represented -kokonaisuudelle ja tapaamaan Miamiin lähtijöitä ARTag-galleriaan (Hietalahdenkatu 10, Helsinki)

perjantaina 7. marraskuuta klo 15–17

Suomalaistaiteilijat pääsevät joulukuussa näyttävästi esille Miamin taideviikolla, kun Finland Represented – Initiatives for Individuality -näyttely avataan kuratoidun, taiteellisesti kunnianhimoisen Untitled-taidemessun ainoana maakokonaisuutena.

Suomesta messuilla on mukana kolme galleriaa: Veikko Halmetojan ARTag esittelee Emma Helteen, Teemu Korpelan ja Hans Rosenströmin teoksia. Galleria SIC vie Miamiin teoksia kahdelta nousevalta nimeltä, Olli Keräseltä ja Maija Luutoselta. Pro Artibus -säätiön galleria Sinne esittelee Anastasia Axin performatiivisen installaation. Lisäksi Initiatives for Individuality -kokonaisuudessa on mukana brysseliläinen Komplot-kollektiivi. Näyttelyn kuratoi Aura Seikkula.

Untitled on tuonut perinteiseen taidemessumalliin tuoretta näkökulmaa kuratoimalla messuilla nähtävät galleriat ja taidetilat sisällöllisesti kunnianhimoiseksi kokonaisuudeksi. Untitled onkin saanut valtavan myönteisen huomion amerikkalaismediassa. Mukana messuilla on 110 galleriaa ja 19 maata. Näyttelyyn odotetaan yli 25 000 kävijää.

UNTITLED. järjestetään Miamissa 3.–7. joulukuuta.

Finland Represented -näyttelyn yhteistyökumppanit ovat Suomen New Yorkin pääkonsulaatti ja Visuaalisen taiteen keskus Frame. Näyttelyä tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö, Svenska kulturfonden ja ulkoasiainministeriö.

Lue lisää: www.frame-finland.fi

facebook.com/framefinland
twitter.com/framefinland