Checkpoint Helsinki etsii viestintävastaavaa

Checkpoint Helsinki on nykytaidetta tilaava ja tuottava organisaatio. Se kutsuu nousevia kansainvälisiä taiteilijoita ja kuraattoreja työskentelemään Helsinkiin ja toimii näin taiteellisen työskentelyn mahdollistajana. Checkpoint Helsinki haluaa tehdä ajankohtaisesta nykytaiteesta näkyvän osan Helsingin kaupunkikuvaa ja avata nykytaiteen eri muotoja erilaisille yleisöille. Checkpoint Helsingin taustaorganisaatio on Checkpoint Helsingin Tukiyhdistys ry.

Nyt etsimme joukkoomme Kaapelitehtaalla sijaitsevalle toimistolle viestintävastaavaa.

Tehtävänkuvaan sisältyy:

CPH:n viestintästrategian suunnittelu, kehittäminen ja toteutus yhdessä toiminnanjohtajan kanssa
Yhteistyösuhteiden kehittäminen yhdessä toiminnanjohtajan kanssa
CPH:n yhdistyksen sisäinen viestintä
Mediasuhteiden kehittäminen ja ylläpitäminen, mediayhteydet
Sosiaalisen median ylläpito
Tiedotteiden, verkkosivujen ja muun viestintämateriaalin laatiminen sekä muu sisällöntuotanto

Tehtävä edellyttää tehtävään soveltuvaa tutkintoa, laajaa kokemusta viestinnästä, taide- ja kulttuurialan tuntemusta, sujuvaa kynää sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä mediakontakteja.

Työsuhde on kokopäiväinen ja määräaikainen vuoden 2015 loppuun. Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen voi lähettää os. info@checkpointhelsinki.org 4.1.2015 mennessä. Osa hakijoista haastatellaan viikolla kaksi. Haastattelu on mahdollista järjestää Skypen kautta. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja koordinaattori Saara Karhuselta, os. saara.karhunen@checkpointhelsinki.org