Kuntokurssi valokuvataiteesta

Missä mennään valokuvataiteessa?

Kurssilla tutuksi tulevat erilaiset materiaalit ja tekniikat sekä säilytysmateriaalit. Lisäksi käsitellään muun muassa teosten hankintaan ja esillepanoon liittyviä kysymyksiä ja sopimus- ja editiokäytäntöjä. Kurssilla perehdytään suomalaisen valokuvataiteen nykytilaan sekä luodaan katsaus kansainväliseen valokuvataiteen kenttään nyt ja historiallisesti.

Luennoista, työpajoista ja keskusteluista koostuvan kurssin kouluttajina toimivat pääosin Suomen valokuvataiteen museon asiantuntijat.

Lisätietoja ja ohjelma museon verkkosivuilla:
http://www.valokuvataiteenmuseo.fi/fi/ohjelmisto/seminaaritkoulutus

Ilmoittautuminen verkkolomakkeella:
http://bit.ly/1CaEkDO

Koulutus järjestetään Helsingissä, Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1 G. Ilmoittautuminen kurssille 25.2.2015 mennessä. Osallistumismaksu 250 e. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssille voidaan ottaa 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. llmoittautumispäivämäärän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet koulutustilaisuuden hinnasta. Koulutustilaisuuden alkamispäivänä tehtävistä peruutuksista veloitetaan koko hinta. Mikäli peruutuksen syynä on sairaus tai muu pätevä este, veloitetaan toimistokuluina 40 euroa. Ilmoittautuneen tilalle voi vaihtaa toisen henkilön kuluitta.

Lisätietoja:
Amanuenssi Anni Wallenius, anni.wallenius@fmp.fi